2 - 7

DVVC E1

E-pupillen zaterdag, E1, 4e klasse 073

25 januari 2014 8:30

Mijn verslag van de wedstrijd SCO/TOFS E6 tegen DVVC E1 van zaterdag 25 januari.

Ik moest vandaag spelen tegen de E6 van SCO/TOFS. Dit was onze eerste competitie wedstrijd .We moesten al heel vroeg voetballen, Maar ondanks we zo vroeg moesten voetballen hebben we toch goed gespeeld. We hebben met 7-2 gewonnen. Met Levi in de spits, Romano, Kevin en Theun middenveld, Wessel en Ray iets achter middenveld, Maurice en Anne achterin en Leon als keeper.

En natuurlijk niet te vergeten Wim als coach en Sjaak en Jan-Willem als trainers. Voor de rust was het 2-1 voor ons, en de tweede helft werd het dus 7-2 voor ons.

De eerste helft kwamen de tegenstanders heel veel naar ons goal, maar ze hebben maar een kans in de eerste helft om echt te schieten en die zat er in.

De tweede helft kwamen ze maar twee keer in de buurt va ons goal. Wij hebben heel veel kansen gehad om te schieten maar er zijn er echt heel veel niet in gegaan.

Maar onze goals waren al meer dan genoeg om te winnen van SCO/TOFS.