2 - 2

SV Capelle 5

5e klasse 27

15 februari 2020 14:30

Het leven van het zaterdagteamleden gaat niet over rozen, zo bleek ook vandaag, zaterdag 15febr. Binnen 10minuten was er al een uitvaller te betreuren. Daar stond wel weer tegenover dat de stand op dat moment nog in het voordeel van de GroenWitte was. 1-0
Ze hielden dit zowaar vol tot ze naar de (uitgebreide) theepauze gingen.

In de eerste helft van de tweede helft gebeurde er ook het hoognodige. Plots was de thuisploeg in het numerieke voordeel. De goallie van de gasten had de nodige ONnodige uitspraken richting scheids gedaan en mocht daar op de bank een 10minuten over gaan nadenken.
De DVVC-ers besloten daar maar meteen van te profiteren en verdubelde de voorsprong,: 2-0

De reservebank van de thuisploeg zat deze zaterdag ook (weer) vol met de nodige luidruchtige, even niet spelende teamleden, die hun zwoegende collegae gepast en ongepast van "advies" diende en dan vooral met een zware kwinkslag. Zelf hoefde ze immers toch niet aan te treden!

Na de uitgezeten straftijd vond SV Capelle het tijd om orde op zaken te zetten en deed dat dan ook. Ze tikten de aansluiter binnen: 2-1 en de tijd op de klok tikte door. Met zeker nog een kwartier te gaan en het allengs sneller en zelfverzekerde spel van de gasten werd geprobeerd om 1 op 1 te spelen en niet te ver terug te zakken.
Met verre harde lange ballen vanuit de Cappellenaren naar de veldhelft van DVVC werd dat geregeld nog aanpoten om bij de bal te komen. En je zult net zien dat het toch een paar minuten voor tijd niet lukt om de defensie gesloten en op orde te houden. De gelijkmaker is een feit en er wordt zelfs gejaagd op een overwinning.
Maar ook de GroenWitte persen er nog wat spurtjes richting goal, dat van SV Capelle, uit.
Beide teams lukt het echter niet meer om te scoren en zo resteerd 1 punt voor de thuisploeg en geeft het 1 punt aan hun gasten mee terug naar huis.

Volgende week het zottenfeest. Dan is er ook (een) bal, al is die andersoortig dan het ronde leer van het voetbalveld. Geen wedstrijden komend weekend. Geniet ervan en dan de week daarna weer sportief het veld op.