19 september 2020 12:00

Accommodatie

Onbekend

DVVC JO13-2 komt wat doelpunten tekort
De JO13-2 van DVVC wordt deze week geconfronteerd met maar liefst 4 zieke spelers en een paar spelers die niet 100% fit zijn. Aanvulling is derhalve noodzakelijk om tot spelen te kunnen komen. Met een aantal spelers uit de JO12 hebben we genoeg spelers om de wedstrijd te kunnen spelen en waar nodig te kunnen wisselen.
De temperatuur is inmiddels de 20 graden gepasseerd en het zweet loopt bij diverse spelers al tijdens de warming-up over het gezicht. Dat is een goed teken want iedereen doet actief mee met de warming-up. Als de toss is geweest kunnen we starten me de wedstrijd. De ploegen zijn lekker aan elkaar gewaagd.
Door een foutje aan de zijde van DVVC valt na 17 minuten spelen de 0-1 in het voordeel van Desk. Dit wordt echter weer snel rechtgezet als DVVC opstoomt en de gelijkmaker maakt. De ploegen houden elkaar daarna weer prima in evenwicht. Het is dan ook wel een beetje een domper als vlak voor rust Desk de 1-2 maakt.
Na de ranja en de nodige aanwijzingen kunnen we de 2e helft starten. En dan blijkt het echt niet de dag van DVVC te zijn. Want Desk loopt snel uit van de 1-2 naar 1-6 ! En DVVC heeft maar weinig in te brengen. Gelukkig zijn de spelers wel blij als DVVC snel na de doelpunten van Desk zelf ook nog een keer weet te scoren.
Maar gezien het feit dat er nog maar weinig tijd resteert gaat DVVC af op een verlies in deze wedstrijd. Het leed wordt nog iets verzacht als DVVC in de laatste momenten van de wedstrijd nog een 3e keer weet te scoren. De eindstand wordt bepaald op 3-6. Helaas was het geluk vandaag niet aan de zijde van DVVC.
Op naar volgende week maar weer. Dan is de derby tussen de “buren”. Volgende week speelt de JO13-2 van DVVC uit tegen Olympia JO13-2. Kom allen de spelers aanmoedigen bij deze wedstrijd die begint om 9:45.