Mannen beker reserve zaterdag poulefase Groep 4 024

Sportlaan 4
5101TA
DONGEN
tel. 0162-314832

Door vakantieperikelen kampte het zaterdagteam afgelopen zaterdag nog met personeelsgebrek. Gelukkig waren er clubleden die insprongen zodat de wedstrijd tegen Rijen alsnog met een volledig elftal van start kon gaan.
En die start was zeker niet onverdienstelijk. De tweede helft werd met een 3-2 stand ingegaan. Zonder wissels en met een enkeling al op blessure stand. Rijen profiteerde optimaal en kwam al snel langszij.
Met een uitvaller aan de thuisploegzijde, en daarmee een 11-tal van slecht TIEN spelers, werd het al snel een ongelijke strijd. Het team gaf zich echter niet gewonnen en stoomde door en door. Tegen de winst ruikende Rijenaren waren ze echter niet opgewassen. De sluitpost van de GroenWitte keerde en voorkwam nog de nodige goals maar de tsunami aan aanvallen bleven komen. Kwestie van tijd, geluk aan Rijense zijde (of domme pech bij de GroenWitte) om nog wat goals tegen te krijgen.
Uiteindelijk scoorde de gasten 3x zo vaak als de thuisploeg in de eerste helft had gedaan en kwam de eindstand op: 3-6
Volgende week gaan de mannen uit, naar de buren: Olympia’60 – 5. Aanvang wedstrijd 13.00uur.