5101TA
DONGEN
tel. 0162-314832

Op een zonnige zaterdag mochten de GroenWitte de laatste thuiswedstrijd van het seizoen spelen.
SAB Breda stond op de planning. Het fluitsignaal klonk en DVVC zette direct volle druk. Door goede communicatie op het middenveld werd de bal al snel veroverd. Al gauw kwamen de GroenWitte op voorsprong door een goede actie van de linksbuiten. Deze speelde de verdediger uit en schoot de bal mooi in de kruising. 1-0.

Door het druk zetten kwam de tegenstander er niet doorheen, waardoor de eerste helft zich vooral op de helft van de tegenstander afspeelde. Door een prachtig een-tweetje werd de rechtsbuiten diep gestuurd en kwam deze een op een met de keeper. Goal! 2-0.
Niet lang daarna kwam een voorzet terecht op het hoofd van een aanvaller en na een scrimmage met de keeper trok SAB nogmaals aan het kortste eind. 3-0!
Einde van de eerste helft kopte SAB nog uit de een hoekschop op goal, maar door een goede reflex van de GroenWitte keeper ging de bal naast.

Gelijk opgaand spel.
De tweede helft ging het meer gelijk op. Het overwicht was weliswaar meer voor DVVC maar door het druk zetten was DVVC vermoeid geraakt. Hierdoor kwam SAB meer aan voetballen toe. Na enkele kansen aan beide zijde bleef het 3-0 en pakte DVVC de 4de overwinning op rij. Het nieuwe vriendenteam bewijst dat het op elkaar ingespeeld is en het alle clubs lastig kan maken. Op naar het volgende seizoen.