Sportlaan 4
5101TA
DONGEN
tel. 0162-314832

Wauw hé wat een start van de tweede competitie helft. We begonnen de wedstrijd geconcentreerd, met een oude bekende, Beyza, teruggekeerd op het oude nest en met gelegenheidsspits Thomas.
We kregen veel ruimte voorin en daar maakten we zeer goed gebruik van. Dat resulteerde tot 10 minuten voor rust in een mooie voorsprong van 4-0. Vlak voor rust waren we even de verdediging ‘vergeten’ en kon Gilze een tegendoelpunt maken.

𝐒𝐧𝐞𝐥𝐥𝐞 𝐠𝐨𝐚𝐥𝐬 (𝐯𝐚𝐧 '𝐛𝐞𝐢𝐝𝐞' 𝐳𝐢𝐣𝐝𝐞)
Na aftrap van de tweede helft vlogen in een tijdsbestek van amper 3 minuten 2 ballen achter de doellijn van het gastteam. Een extra eigen speler meer inbrengen kon Gilze niet omdat de, oorspronkelijke, reserve speler al deel uitmaakte van het speelteam. Op dat moment stond 1 reservespeler van DVVC G1 langs de kant en deze was bereid om Gilze te versterken. Roderick kreeg een, ietwat strak, wit shirt aan en gaf gas!
Eerste bal contact en meteen opstomen naar de DVVC-goal en snoeihard binnen schieten. Amper 5 minuten later passeerde deze Gilze speler met groene sokken nogmaals de thuisgoalie. Oef, dat wordt nog oppassen voor de GroenWitte.

Gelukkig waren de DVVC-spitsen weer snel tot hun positieve gekomen en toonde zij hun vaardigheden met mooi gemikte ballen in het doel van de gasten. Thomas scoorde 4 keer, Juki evenaarde hem door ook 4 maal te scoren en Jesse maakte het af met een prachtig doelpunt. Eindstand: 9-4

Het was een leuke, een gezellige zelfs, en sportieve wedstrijd.
Proficiat G1

Wil jij ook meedoen kom dan eens aan op een trainingsavond ’s  woensdags van 19.00 tot 20.00uur. Support vinden wij ook altijd heel leuk en gezellig. De volgende wedstrijd spelen we uit bij Virtus in Zevenbergen, aanvang 11.00uur op 17 februari. Eerstvolgende thuiswedstrijd is op 23 maart, zien we je dan?