Sportlaan 4
5101TA
DONGEN
tel. 0162-314832

Je kunt wel stellen dat Vrouwen 18+2 in een goede voetbalflow zit. Vandaag, als gastvrouw voor Seolto Vrouwen 18+1 lieten de GroenWitte dames wederom zien dat ze op het veld een gedegen eenheid zijn. Het spel werd redelijk snel naar hun hand gezet, al hadden de gasten bij de aanvallen nog wel het een en ander in petto. De thuisploeg schakelde steeds zeer snel en na een 20-tal minuten was er een mooie 3-0 voorsprong opgebouwd.

Eerlijkheidshalve dient gezegd dat dat er ook heel anders uit had kunnen zien. De in het oranje gestoken dames uit Zevenbergen waren ook een paar maal gevaarlijk voor het DVVC-doel. Een aantal ballen gingen over of naast en tot 3x toe had de sluitpost van DVVC absolute topreddingen. Een 3-3 stand voor de pauze was geen ondenkbaar scenario geweest.

Een voor- of achterstand doet wat met je zelfvertrouwen. De een staat stevig in haar voetbalschoenen, de ander loopt steeds achter de feiten aan. Een aansluitingstreffer kan een kantelpunt zijn. Een volgend doelpunt welke de achterstand nog groter maakt, maakt je wellicht moedelozer. Een herhaling van de eerste helft, met een verdubbeling van de voorsprong als gevolg, wekte bij een enkele Zevenbergse speelster gelatenheid en bij de andere lichte frustratie op. Zeker wanneer de speeltijdklok doortikt. Opgeven deden de Seolto-dames echter niet en dat werd beloond. Een bekeken schot rolde over de doellijn achter de thuisgoalie. 6-1.

Pogingen om nog verandering te brengen in het doelsaldo mocht voor beide partijen in de minder dan 10minuten resterende speeltijd niet meer baten.
Met 5 gespeelde competitiewedstrijden en 5x winst prijkt Vrouwen 18+2 met 15punten, 34 doelpunten voor en 8 tegen boven aan het lijstje. Nu zorgen dat die voetbalschoenen blijven passen en geen eigen leven gaan leiden!

Volgende week spelen de dames wederom thuis, tegen DHV VR18+1, het team dat ze als eerste hebben ontmoet in deze competitiesamenstelling. Aanvang wedstrijd 13.00uur.
Support is altijd welkom, dus kom kijken en aanmoedigen. Ontdek het voetbal tijdens een enerverende, levendige, sportieve wedstrijd die de dames steeds op de mat leggen. Kom kijken, kom meedoen op een van de trainingsavonden. We zien je graag. Tot dan!