Berkdijk 1 (zon)

Mannen, 1, Groep 2 35

25 augustus 2015 19:00

Rijswijk, C.P.C. van

DVVC is nagenoeg zeker voor plaatsing in de volgende ronde van de bekercompetitie. In een aantrekkelijke wedstrijd won de thuisploeg met 2-1 van Berkdijk. Zondag a.s. is een gelijk spel voldoende voor plaatsing.
In een aantrekkelijke wedstrijd, waarin 2 voetballende ploegen gingen voor de winst, was DVVC de betere partij. Hoewel de uitslag anders doet vermoeden, had DVVC zijn 2-0 voorsprong eerder moeten vergroten. Twee maal was Remco Kroese de aangever voor doelpuntmakers Maikel van Bragt en Fatih Kaya.De bezoekers maakte een kwartier voor tijd de aansluitingstreffer en zo kreeg het DVVC in de laatste minuten nog even moeilijk. Na 90 minuten gevoetbald te hebben floot de scheidsrechter in diepe duisternis voor het laatst en stapte DVVC als terechte winnaar van het veld.

Zondag de thuiswedstrijd tegen Willen II, aanvang 14:30 uur op sportpark "Dongekant"