3 oktober 2015 9:45

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 03 oktober SCO/Tofs Mc1 - DVVC Mc1

Vandaag speelde we tegen de koploper, deze had na drie gespeelde wedstrijden de volle negen punten binnen gehaald.
We wisten dat het een lastige wedstrijd zou worden maar gingen vol goede moed de wedstrijd in. De eerste helft was een gelijk opgaande strijd waar SCO de betere kansen kreeg.
Sanne was echter een sta in de weg en voorkom diverse keren dat SCO op voorsprong kon komen,.Bij een schot van SCO leek Sanne geklopt, gelukkig bracht de lat redding. Naarmate de wedstrijd vorderde kreeg DVVC meer grip op de wedstrijd waarbij Patty de kans kreeg om de score te openen, haar schot ging echter naast.
De eerste helft werd afgesloten met een 0-0 stand.
Kort nadat de tweede helft begonnen was lieten de meiden van DVVC zien dat ze met drie punten huiswaarts wilden gaan.
DVVC had op dat moment het betere van het spel en de meiden werkten allemaal hard om op voorsprong te komen.
Het was Floor die vrij voor de keeper kon uithalen en de 0-1 liet noteren. Na dit doelpunt ontspon een fraai en zeker spannende strijd. De verdediging van DVVC bleef echter overeind bij de kansjes die SCO in de tweede helft kreeg. Als SCO toch door de verdediging wist te breken was daar steeds weer Sanne die haar goal schoon wist te houden. Halverwege de tweede helft vielen er op het middenveld steeds meer gaten waar onze middenvelders dankbaar gebruik van maakte en diverse keren gevaarlijk richting het SCO doel gingen. Naarmate het einde naderde werd het steeds spannender. Vlak voor tijd kreeg DVVC een vrije trap op 20 meter van het SCO doel. Mila probeerde deze ineens op goel te schieten. Helaas werd deze in de zestien tegengehouden door de SCO verdediging. Het was een alerte Floor die de bal echter kon oppikken en de keepster van SCO andermaal wist te passeren. Met nog een paar minuten te gaan kwam DVVC niet meer in gevaar. Eindstand 0-2 en de drie punten verdiend mee naar Dongen, Door de winst zijn de meiden nu medekoploper. Complimenten voor het harde werk meiden, goed gevoetbald.