Mooie overwinning DVVC Dames 1 vs VVO (uit)

DVVC VR1 (zon)

Vrouwen zondag, VR1, 5e klasse 856

11 oktober 2015 11:00

VVO-DVVC

Op de vroege zondagochtend (11 okt) moesten we om 11:00 aantreden tegen een van de damesteams van VVO. We begonnen al vrij snel na de aftrap met druk zetten en dit leidde in de eerste minuten al meteen tot een aantal kansen. Na een aantal reddingen van de keepster, bleven we druk zetten. Savannah en Imara tikten de bal langs een aantal verdedigers waarnaar Savannah hem mooi laag in de hoek schoot, 0-1! We bleven druk zetten en na verovering van de bal door het middenveld rolde de bal voor de voeten van Imara, die tikte langs de verdedigers en schoot hem ook weer mooi laag in de hoek, 0-2!

Na vele kansen door goed samenspel op het hele veld wilde de bal maar niet in het goal. De tegenstander kreeg nauwelijks kansen, door goed werk achterin. Zo waren wij eigenlijk continu in balbezit. Na een paar mooie acties voorin, gaf Kimberly hem voor op Savannah en die schoot hem erin net voor rust, 0-3!

Na de rust waren we meteen scherp, dit wilden we niet meer uit handen geven! We kregen weer vele kansen, en na een tijdje kreeg Kimberly de bal mooi mee. Ze maakte hem prima af, 0-4! We bleven maar druk zetten, uit op nog meer doelpunten, en na goed samenspel kreeg Savannah de bal. Zij tikte hem langs een aantal verdedigers, en schoot hem langs de keepster, 0-5

Iedereen bleef goed voetballen, we wilden de score nog verder uitbereiden.. Na wederom verovering van de bal voor ons, kreeg Savannah de bal mee aan de buitenkant en gaf hem voor op Kimberly. Die tikte hem erin, 0-6. Veel vreugde was er al, want die 3 punten waren natuurlijk al vrij duidelijk van ons.
Toch bleven we doorgaan, en na vele kansen kreeg Imara de bal nog. Zij scoorde, 0-7..Door goed verdedigingswerk de 0 gehouden, door goed samenspel & natuurlijk hard werken ook nog wat aan het doelsaldo gewerkt.