DVVC MO17-1

Meisjes B-junioren zaterdag, MB1, 2e klasse 2.9

10 oktober 2015 11:30

Zaterdag 10 oktober stond de wedstrijd tegen Raamsdonk op het programma.
Raamsdonk staat onderaan dus we verwachtten niet zo’n moeilijke wedstrijd. De eerste helft was niet erg goed maar na enkele kansen scoorde Denise 0-1.
10 minuten later scoorde Naomi Kemmeren de 0-2.
We raakten wel een aantal keer de paal en de lat maar helaas werd er niet gescoord.
Hierna had Raamsdonk nog enkele goede kansen maar door goed keeperswerk van Mighalle bleef het tot de rust 0-2.

Na de rust ging het ook niet zo best. Er werd hard gewerkt maar het voetbal was niet zo goed en Raamsdonk kreeg steeds meer hoop op de 1-2. Gelukkig scoorde Naomi Kemmeren de 0-3. Nu zakte Raamsdonk in. Na een mooie aanval en een keiharde knal van Julia Hoogeveen werd het 0-4 en Raamsdonk zag het niet meer zitten. Kort na de 0-4 werd ook de 0-5 gemaakt door Julia Hoogeveen. Vlak voor het einde schoot de keepster van Raamsdonk de bal verkeerd uit, recht in de voeten van Naomi Kemmeren die de bal met een boog over de keeper in het goal schoot.
Het eindigde in 0-6. Ondanks dat niet alles lukte is er keihard gewerkt om de overwinning binnen te halen. Volgende week de belangrijke wedstrijd tegen koploper Blauw-Wit.