Mini's mini 4 tegen 4 vs Sprang-Capelle 5-7

5 - 7

SV Capelle MP2

Mini-pupillen zaterdag, MP1, 3e klasse 1.52

30 januari 2016 9:00

Afgelopen winterseizoen werden de mini’s kampioen en nu hebben ze een nieuwe indeling in de voorjaarscompetitie (van KNVB), een andere team samenstelling én een héél andere competitie:
4 tegen 4.
De eerste wedstrijd van het seizoen voor de mini's was gelijk al een spannende.
Ze mochten aantreden tegen Sprang-Capelle.
Ondanks het slechte weer lieten de mini's zich niet uit het veld slaan. Na een 0-2 achterstand gingen ze uiteindelijk rusten met een 2-4 achterstand.
Na de rust kwamen ze goed uit de startblokken en stond het na 10 minuten in de 2e helft 5-5.
De tegenstander wist daarna nog 2 x te scoren en zo werd de einduitslag 5-7.
Het team heeft hard gewerkt en de nodige veerkracht laten zien. Nog vele wedstrijden te gaan is dit teen team om in de gaten te houden. Succes jongens en meiden, op naar de volgende wedstrijd!