27 februari 2016 13:15

Accommodatie

Onbekend

Door blessures ontbraken bij DVVC 3 spelers, Naomi Broeders, Tim en Rivaldo (helaas langdurig uit de roulatie). Gelukkig waren 3 meiden van de M.B.1. van DVVC bereid gevonden om de jongens te helpen. Naomi Kemmeren, Melissa en Eveline bleken een absolute meerwaarde te zijn.

Na een rustig begin van 2 kanten werd duidelijk dat DVVC met steekballen en diepe ballen de spitsen Bas en Tristan goed konden bereiken. Vanuit het middenveld kon DVVC in de 1e helft dan ook optimaal profiteren van deze situatie. Bas onderschepte een terugspeelbal van Reeshof doordat er goed druk werd gezet. Hij omspeelde de keeper en schoot de bal beheerst binnen, 0-1.

Reeshof probeerde wel gevaarlijk te worden maar de defensie bestaande uit Andy, Jorrit, Skyler en Nick gaf eigenlijk geen kansen weg. Na 20 minuten wist DVVC opnieuw te scoren. Na goed doorzetten van Tristan en Bas kon Tristan de bal heroveren, de keeper uitspelen en daarna met veel overzicht en rust aan de bal de 0-2 inschieten.

Reeshof dacht vooraf een makkelijke wedstrijd te gaan spelen maar Reeshof was de kluts kwijt.

Na nog enkele speldenprikken van DVVC kon DVVC de marge zelfs nog voor rust vergroten.

Bas werd door Jochem goed aangespeeld en Bas schoot de bal kalm binnen, 0-3.

Na rust speelde Reeshof alles of niets. DVVC bleef aanvankelijk eenvoudig op de been. Toch kwam Reeshof terug doordat een speler van Reeshof ongehinderd in kon koppen uit een hoekschop, 1-3.

DVVC stond na 2 wedstrijden nog met lege handen en was benauwd dat het alsnog fout kon gaan. Gelukkig werd de draad snel opgepakt en wist DVVC weer te scoren. Bas kon alleen richting het doel gaan en wederom bleef hij kalm en passeerde hij de keeper, 1-4.

Er was nog minder dan half uur te spelen en bij beide ploegen vloeiden de krachten weg.

Reeshof kreeg nog een goede kans vanuit een hoekschop maar hun inzet kwam op de paal. Verder dan 2 afstandsschoten kwamen zij daarna niet. Doelman Dennis van DVVC hoefde dus niet echt meer in actie te komen. Jammer genoeg wist DVVC zelf ook niet echt gevaarlijk meer te worden maar dat was ook niet meer nodig.  DVVC behaalde een terechte 1-4 zege, de eerste van deze competitie.

Een prima prestatie van het team dat het dit seizoen lastig heeft maar toch niet opgegeven heeft. Met veel inzet en een positieve instelling werd deze wedstrijd gewonnen. Er volgen meer zeges als de ploeg zo blijft werken en vooral ook zo blijft voetballen.

Knap gedaan Dennis, Nick, Jorrit, Andy, Skyler, Eveline, Melissa, Naomi Kemmeren, Lindsey, Jochem, Bas en Tristan.