SC 't Zand MC1

Meisjes C-junioren zaterdag, MC1, 2e klasse 2.14

19 maart 2016 10:00

Zaterdag 19 maart 2016

Vandaag op het programma een thuiswedstrijd tegen 't Zand uit Tilburg. De heenwedstrijd was gewonnen met 5-3. De Dvvc dames hadden er het volste vertrouwen in en het was Patty die de score in de vierde minuut wist te openen door de keepster in de korte hoek te passeren. Hoewel de vroege voorsprong zou vermoeden dat dit rust zou brengen in de ploeg bleek niets minder waard. 't Zand bleek aanvallend goed mee te kunnen en was een aantal keer dicht bij de gelijkmaker. Het doelpunt viel echter aan de andere kant. Patty werd diepgespeeld en wist de keepster te passeren en beheerst de 2-0 in te schieten. Aanvallend bleef ook 't Zand gevaarlijk. De kansen werden resoluut gekeerd door Sanne. In de achttiende minuut wist patty haar hattrick te maken door wederom de keepster in de korte hoek te passeren. Dit was tevens de ruststand. De tweede helft moest DVVC het stellen zonder Kirsten (ziek). DVVC moest verder zonder wisselspeelsters. Vera die een tik op haar knie had gekregen moest dus door omdat men anders met 10 had gestaan. Zij Verbeet haar pijn en speelde de wedstrijd uit. Ook de helft speelde DVVC niet haar beste spel. Er werd te gejaagd en onzorgvuldig gespeeld. 'T Zand wist diverse keren alleen voor Sanne op te duiken. Sanne wist door goed uit te komen steeds redding te brengen. Toch wist de tegenstander Sanne een keer te passeren en de 3-1 aan te tekenen. Even later schrik bij DVVC tien Floor geblesseerd het veld moest verlaten. DVVC moest met tien verder. Gelukkig voelde Floor zich na vijf minuten voldoende herstelt om weer aan het spel deel te nemen. Weer was het Sanne die diverse kansen van 't Zand wist te keren. Tegen het einde van de wedstrijd was het weer Patty die de eindstand op het bord zette. 4-1. Een moeizame overwinning maar de drie punten bleven in Dongen. Door dit resultaat en het verrassende verlies van VVR thuis tegen DIA, in DVVC de trotse koploper met drie punten voorsprong en een wedstrijd minder gespeeld. ??