D-pupillen zaterdag, D1, 6e klasse 6.19

2 april 2016 9:30

Revange:
De revange van vorige week uit naar Terheijden.
Na het verlies van 1-5 in de thuiswedstrijd tegen Terheijden nu uit tegen deze tegenstaander. De start was veelbelovend van DVVC met al snel de eerste kans voor onze spits. Helaas geen doelpunt,maar dat liet niet lang op zich wachten, werd het sterke begin beloond de 1-0.
In het verloop van de eerste helft een goed voetballend DVVC met geen kansen voor Terheijden wel de 2 en 3-0 voor DVVC. Het team hield de tegenstaander op hun eigen helft met een enkele onschuldige counter van Terheijden en nog enkele kansen voor de jongens en meid met 3-0 naar de thee.
In de rust nog wat aanwijzigingen van de leiders blijf rustig en neem de de 3 punten mee naar Dongen. Na wat oponthoud voor de controle van de passen op verzoek van de tegenstander floot de scheidsrechter voor de tweede helft.
Deze werd werd door DVVC prima uitgevoetbald met zeker nog 4/5 kansen hiervan werd er nog een binnen geschoten met als uitslag een prima overwinning van 0-4.
In deze leuke, goede en sterke partij van DVVC D1g met een gedeelde 2 plaats in de competitie.
Een fijn weekend nog en tot volgende week.