3 - 4

DVVC MO17-1

Meisjes B-junioren zaterdag, MB1, 2e klasse 2.10

2 april 2016 14:45

Thuis tegen Sarto werd in de eindfase helaas nog verloren met 2-3. Tijd om te hergroeperen op de velden van Sarto in Tilburg.
Sarto trad aan met een samengesteld team van C-D en B meisjes. De altijd gevaarlijke spit stond geblesseerd aan de kant.
Door DVVC werd direct en volledig de aanval ingezet. Dat resulteerde binnen 20minuten in 2 goals en helaas ook vele gemiste kansen.
Ook voor Sarto waren er de nodige kansen die, gelukkig, naast het doel belanden danwel door DVVC keepster werden gestopt. Dat resulteerde langs de lijn in de nodige teleurstellingszuchten maar ook in de nodige opluchtingskreten. Vlak voor rust kwam dan toch dan lang(er) gevreesde tegengoal. 1-2

De rust luidde voor beide keepsters het einde van de wedstrijd in, zodat na de rust 2 de goals bemand (eh bevrouwd) werden door twee nieuwe sterren van de teams.
De groen-witte scoorde nog eens waardoor de stand op 1-3 kwam testaan. Niet al te lang daarna was het weer Sarto weer die het net wist te vinden. 2-3. De ruimte die MB1 dacht te hebben was weer geslonken, met 1 puntje.
Daar werd gelukkig snel weer iets aangedaan, en zo werd het 2-4.

In de slotfase raakte Rachel nog dusdanig geblesseerd dat ook zij het veld, hinkend, moest verlaten. Dat was een behoorlijke tegenslag. Langs de lijn werden de meegekomen DVVC supporters behoorlijk zenuwachtig. Volgens ‘de klokjes’ zou het toch al tijd moeten zijn om af te fluiten, of zoude we het fluitje van de scheids niet (helemaal goed) horen. Zelfs volgens de Sarto-aanhangers klonken de fluitsignalen de gehele wedstrijd al niet bijster overtuigend.
Er werden nog een 3-tal blessure minuten bij de wedstrijd gevoegd. Ai.
Wat gevreesd werd gebeurde. Een tegendoelpunt voor DVVC. 3-4. Ai!

Er werd nog even aangezet en toen, dan toch …. Het eindsignaal. Pfoei …. Eindstand 3-4. 3punten mee naar Dongen.