DVVC MO17-1

Meisjes B-junioren zaterdag, MB1, 2e klasse 2.10

9 april 2016 11:00

Ruime overwinning MB1 op Gudok

Thuis met 2-0 gewonnen wisten de meiden dus dat het kon. Toch waren ook vandaag de zenuwen strak gespannen, zeker bij de ‘oude ME1’-garde. Konden ze het kunstje nog een keer herhalen, tegen hun “angstgegner”?
Het begin zag er niet echt veel belovend uit. DVVC kwam redelijk snel op achterstand. 0-1.
Of wellicht was dat juist de trigger die nodig was. 1-1 door een mooi schot van Denise. Dan volgt een kleine voorsprong door een goal van Lindsey 1-2
Gudok vecht terug en scoort de gelijkmaker 2-2.
Voor de rust maken de groen-witte nog snel een doelpunt. 2-3

Na de rust gingen de dames van DVVC er weer vol tegenaan. 1 (doel)puntje verschil is nog geen zekerheid. Eveline neemt de bal mee en scoort 2-4, daarna komt ze nog eens in de herhaling en scoort 2-5.
Gudok vecht echter terug en scoort hun 3e doelpunt.
Het blijft spannend en aan beide zijde worden de nodige goals gemist.

Ergens wordt beslist nog een goal gescoord, gelukkig is dat door een dame in een groen-wit voetbalshirt. Lindsey scoort in de 86e minuut haar derde goal : 3-6.
Daarna is het nog spannend totdat de scheidsrechter affluit. Coaches van beide teams hebben een ander tijdstip in gedachte dan de scheidsrechter zelf. Het variëert van nog 15minuten (Gudok), tot 8 (van de scheidsrechter) en mogelijk -hopelijk?- nog 2 van DVVC.
Hoe dan ook wanneer de scheidsrechter affluit is de stand 3-6 voor DVVC.

|3 punten mee naar Dongen, een fantastische uitslag, de oude kern kan zichzelf van een ‘trauma’ bevrijd zien.

Speciale dank aan Lieke, Floor en Sanne, die als DVVC clublid bereidt waren een club-team "in nood" bij te staan en hun beste beentje hebben voorgezet. Dank jullie wel dames!