2 april 2016 12:30

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 02 april 2016

Vandaag op de kalender de uitwedstrijd tegen DIA in Teteringen. De thuiswedstrijd was gewonnen met 6-0. Voor DVVC een mooie gelegenheid om zich te revancheren voor het debacle van vorige week. Met de opdracht rustig en simpel te spelen werden de meiden het veld ingestuurd. Vanaf het beginsignaal echter weer een gehaast DVVC, de bal werd blind naar voren gespeeld en combinaties waren niet te vinden. Tot echt grote kansen kwam men niet totdat Patty de diepte werd ingestuurd. Haar schot werd echter door de keepster tot corner verwerkt. Voor de rest waren het afstandsschoten die kracht miste om het de keeper moeilijk te maken. In de rust werden de dames toegesproken voornamelijk de rust te bewaren en de vrije vrouw te zoeken. Mocht het niet lukken dan tenminste te knokken in de duels. In de tweede helft speelde het spel zich voornamelijk af op de helft van DIA. DVVC kreeg wat kansjes maar deze werden niet benut. DVVC zette de tegenstander diverse keren onder druk waardoor DIA de bal over de zij- of achterlijn schoot. Uit een corner die hieruit ontstond scoorde Mila de 0-1 voor DVVC.
De corner werd door Patty kort genomen naar Mila die vrij naar doel kon lopen. Haar schot werd echter gekeerd, in de rebound wist ze de keeper wel te verschalken. DIA probeerde met snelle uitvallen gevaarlijk te worden. De DVVC defensie wist echter de aanvallen onschadelijk te maken. DVVC kreeg nog wat kansen via Floor, schot voorlangs, Mila schot gekeerd, Patty, schot gekeerd. De eindstand 0-1 en de drie punten mee naar Dongen. Hoewel het spel de tweede helft nog onder het kunnen lag hebben de dames laten zien wel te kunnen knokken. De invalsters Anne en Eveline stonden beide haar mannetje en hebben een goede bijdrage geleverd aan de winst.