Meisjes C-junioren zaterdag, MC1, 2e klasse 2.14

16 april 2016 10:00

Zaterdag 16 april 2016

Vandaag de thuiswedstrijd tegen Jeka.
De dames van DVVC hadden wat goed te maken, de uitwedstrijd tegen Jeka was verloren met 4-2.
DVVC begon goed en geconcentreerd aan de wedstrijd.
Het was Jeka dat via een vrije trap het eerst gevaarlijk was.
Deze vrije trap leverde echter niets op.
DVVC wist na een kwartier de score te openen, Patty scoorde beheerst de 1-0. Niet veel later was het Eveline die de scoren verdubbelde 2-0. Dit was tevens de ruststand. De dames van DVVC kregen de opdracht het veld breder te houden, zodat er meer ruimte voor combinaties zou zijn. Na 10 minuten in de tweede helft was het Patty de haar tweede scoorde en de stand op 3-0 bracht. Wederom was het Eveline die vrij kort daarna ook haar tweede van de wedstrijd liet noteren en de stand naar 4-0 tilde. DVVC kreeg nog diverse kansen om de stand uit te breiden via afstandschoten van Mila en Floor. Het was echter Jeka dat in de slotminuut via een afstandschot de eindstand op 4-1 bracht.
Door deze overwinning staat de dames bovenaan met vijf punten voorsprong op de nummer twee, TSC.
Met nog twee wedstrijden te gaan hebben de dames het kampioenschap voor het grijpen.
Aanstaande maandag kan dit een feit zijn als men thuis aantreed tegen de nummer twee, TSC. De dames hebben aan een gelijkspel voldoende. De wedstrijd begint om 19.00.