Eerste Beker-Wedstrijd MO15-1, Eerste Overwinning! En wat voor één!

20 - 0

Bavel MO15-1

Meisjes onder 15, MO15-1, Groep 2 17

3 september 2016 13:00

De zomerstop zit erop en na een weekje trainen vandaag de eerste wedstrijd, een bekerwedstrijd tegen Bavel MO15-1.

De meiden van DVVC gingen voortvarend van start en na zeven minuten spelen stonden ze met 3-0 voor door drie keer een doelpunt van Floor. Al snel bleek dat de meiden van Bavel geen partij waren, waardoor er van enige spanning weinig sprake was. DVVC ging verder op de ingeslagen weg en was veelvuldig op de helft van Bavel te vinden.
Al snel was het Jenna die nummer 4 maakte, waarna Floor wederom scoorde en de stand naar 5-0 tilde.
Niet veel later was het Mila tijd, in een tijdsbestek van negen minuten bracht zij de stand met drie doelpunten naar 8-0.
Het zat Bavel ook niet echt mee toen ze na een half uur 9-0 achter kwamen door een eigen doelpunt.
De 10-0 kwam op naam van Juul, nadat zij een voorzet van rechts bekwaam afmaakte.
Het slotakkoord was weer voor Floor die de 11-0 voor haar rekening nam.
Dit was tevens de ruststand.

Na rust eenzelfde beeld als de eerste helft, DVVC in de aanval en Bavel in de verdediging. DVVC ging verder waar het was gebleven en scoorde er lustig op los.
Patty scoorde in vijf minuten tijd twee maal en bracht de stand naar 13-0. Niet veel later was het weer Mila die de 14-0 liet aantekenen. Amper twee minuten later en voorzet van rechts waar Mila en Jenna samen op af gingen,In de herhaling bleek dat Mila de bal het laatste raakte waarna deze in het doel verdween, 15-0. Mila zorgde tevens voor de 16-0 waarna Juul haar tweede wist te maken en de scoren naar 17-0 tilde.
Niet veel later en doeltrap voor Bavel, deze werd zomaar in de voeten van Patty getrapt, die vrij simpel de stand naar 18-0 kon brengen.
Tegen het einde van de wedstrijd ging Jenna op karakter door en en bracht de stand naar 19-0.
Het slotakkoord was voor Lieke die de eindstand bepaalde op 20-0.

Uiteraard een zeer goed resultaat van de meiden, wat deze uitslag waard is zal later moeten blijken. Het was in ieder geval een leuke opwarmer voor wat het seizoen allemaal nog zal brengen.

Volgende week wederom een bekerwedstrijd. uit naar Wernhout, aanvang 12.30 uur.