MO13-1 zet lijn van afgelopen donderdag(avond) voort

Rijen MO13-1

Meisjes onder 13 zaterdag, MO13-1, 2e klasse 08

17 september 2016 10:00

DVVC M013-1 pakt winst in thriller

17 september was de eerste competitiewedstrijd tegen Rijen M013-1. De vraag was kan DVVC het goede spel van afgelopen donderdag doorzetten? De meiden die het vandaag moesten doen waren: Dolores, Lola, Alysia, Roos, Jessica, Rachel, Dayna, Mirthe, Anouk, Dwaresa, Meyke, Kimi en Minke. Isa was ook aanwezig om het team te supporten.

De opdracht voor de meiden was het goede voetbal van donderdag doorzetten. DVVC begon sterk en Dwaresa stond ineens voor de keeper helaas mistte ze. Na ongeveer 5 a 10 minuten kwam Rijen wat beter in het spel, met als resultaat een super spannende wedstrijd. Kansen over en weer dan een kans voor DVVC daarna weer voor Rijen en zo ging het hele tijd door. Wel opvallend was de ruststand 0-0 waar het ook 2-2 of 3-3 had kunnen zijn.

Ook in de 2e helft na wat aanwijzingen ging het weer tegen elkaar op, en waren de kansen weer aan beide kanten. De keepers van beide partijen krijgen een heel groot compliment want ze hielden allebei hun doel lang schoon. Het werd spannender en spannender na mate de wedstrijd vorderde. 10 minuten voor tijd kreeg Rijen de kans om te scoren maar deze bal ging naast de goal, uit de aanval die hierop volgde van DVVC omspeelde Kimi knap haar tegenstandster bleef goed kijken en gaf de bal voor op Dayna die van dichtbij de bal kon inschieten (1-0). De opluchting was groot aan DVVC zijde. Paar minuten voor tijd ging Kimi weer langs haar tegenstandster ze schoot maar de keepster redde heel goed en ook de rebound hield ze tegen, maar die kwam bij Dayna in de voeten en die tikte de 2-0 binnen. Niet veel later floot de goed leidende scheids Tim Raaymakers de wedstrijd af.

Volgende week gaan we op bezoek bij Gilze, maar eerst hebben we woensdagavond de oefenwedstrijd tegen WDS’19  MO13-1.

Gefeliciteerd dames en heel goed gevoetbald.