DVVC JO11-1

Onder 11 zaterdag, JO11-1, 5e klasse 28

12 november 2016 8:30

Zaterdag 12 november.... We kijken thuis uit het raam en zien het ijs op de ruiten van de auto staan. Brrr.. Tijd dus om de thermokleding uit de kast tevoorschijn te gaan halen. Het is nog vroeg, maar om 8.00 uur is iedereen present.... bij de buren. Jawel DVVC moet vandaag uit tegen Olympia. Na de teambespreking rennen de kinderen vol goede moed het veld op. Even wat balletjes trappen en dan begint het echte werk.
Het fluitsignaal is daar en iedereen staat op zijn positie goed te spelen. Echter kansen creëren is er nog niet bij. Het duurt even, maar dan valt toch de eerste goal in het voordeel van DVVC. De keeper van Olympia staat echt super te keepen en zorgt er voor dat niet alle kansen benut worden. Toch lukt het de kids van DVVC door samenspel de 0-2 te scoren en snel erop de 0-3. En dan is het ineens rust. Kinderen die klagen over koude voeten en koude handen.... Maar ze kunnen niet opgeven, want er is nog een tweede helft te gaan. Even een beetje opwarmen in de kleedkamer en dan weer met volle moed ertegen aan. In de rust heeft er een wisseling van de wacht plaats gevonden. Luuk de vaste keeper gaat even een helft voetballen en Kjell heeft aangegeven de tweede helft te gaan keepen. Zo proberen de kinderen zichzelf en elkaar warm en actief te houden voor de tweede helft. De tweede helft start en DVVC zoekt naar een kiertje om voor de vierde keer te scoren. Deze wordt na een tijdje gevonden en het staat 0-4. Olympia voetbalt erg goed door, maar komen niet in de buurt van de goal van DVVC. De achterhoede van DVVC laat ze er niet door en iedereen helpt elkaar om er voor te zorgen dat Olympia er niet langs kan. Dan valt Sven plotseling geblesseerd uit. Enkel is erg pijnlijk en hij wordt door Raymond van het veld gedragen. Meteen na de aftrap volgt de vijfde goal en nog geen 2 minuten later de zesde. En dan.... klinkt het eindsignaal. Eindscore Olympia - DVVC 0-6.
Ondanks de kou hebben jullie weer goed gespeeld dames en heren van DVVC. Top!