Op zaterdag 23 november moesten we spelen tegen Unitas’30.

Floor, Patty, Lieke en Jenna deden mee. Daniek was er niet.
Het was een spannende wedstrijd, zo is het verlopen….

We trapte af..

In de eerste minuten was het nog een beetje opgang komen, 10 minuten later had Unitas’30 gescoord. Nummer 11. Toen stond het 0-1. Later scoorde hetzelfde meisje weer dus 0-2. Maar we kregen ook een keer een vrije trap, die werd genomen door Mila maar die had de keeper net te pakken. Mighalle had nog mooie acties, eigenlijk iedereen wel. Toen was het rust.

De 2de helft nam Unitas’30 uit en we gingen meteen jagen op de bal, sommige meisjes van ons kregen andere plaatsen. Daardoor kregen we meer kansen op doel. Maar Unitas’30 scoorde nog een keer. Dus stond het 0-3. maar in de laatste 5 minuten scoorde Mila er nog 1 in en ook Nella had bijna gescoord. Eindstand : 1-3.