Beek Vooruit JO11-8

Onder 11 zaterdag, JO11-1, 5e klasse 24

4 februari 2017 10:30

DVVC - Beek Vooruit. Rust 2-1. Eindstand 10-3

Eindelijk kon er zaterdag 4 februari weer eens een wedstrijd gespeeld worden. De kinderen waren er klaar voor en hadden er veel zin in. Een nieuwe tegenstander in een nieuwe competitie. In het begin van de wedstrijd was het nogal aftasten. Het ging gelijk op. DVVC had wel enkele kansen, maar deze werden door de verdediging van Beek Vooruit goed tegen gehouden. Het duurde vrij lang voordat de eerste goal viel. Toch lukte het DVVC om als eerste te scoren. 1-0. De tweede goal volgde vrij vlot erna. 2-0. Na de tweede goal probeerde Beek Vooruit een stapje erbij te doen. Dit lukte en resulteerde in de 2-1. En toen was het rust...... Na de rust kon je merken dat Kees de kids goed had aangesproken op hun spel en met een hoger tempo werd er gespeeld. Dit resulteerde al snel in de 3-1. DVVC had het licht gezien en ging door. De goals vlogen Beek Vooruit om de oren. Toch lukte het Beek Vooruit om terug te krabbelen. DVVC was iets ingezakt en daardoor kon Beek Vooruit nog 2 keer scoren. Al met al een erg leuke wedstrijd om te zien. Eindscore was dus 10-3 en DVVC heeft de eerste 3 punten binnen in deze nieuwe competitie. Top gespeeld meiden en jongens. Op naar volgende week!