DVVC JO11-1

Onder 11 zaterdag, JO11-1, 5e klasse 24

18 maart 2017 8:30

Beek Vooruit JO11-8 - DVVC JO11-1 . Ruststand 1-6. Eindstand 1-11.

DVVC JO11-1 moest vandaag erg vroeg uit de veren. 7.30 uur aanwezig zijn bij de kantine.... Vandaag moesten de jongens en meisjes uit spelen tegen Beek Vooruit in Prinsenbeek. Het weer was echter totaal anders dan vorige week. Toen mooi zonnig weer nu regenachtig weer. De vraag was of de wedstrijd wel door zou gaan, want het had de hele nacht al geregend. Aangekomen in Prinsenbeek bleek dat deze wedstrijd gewoon gespeeld werd, omdat de kinderen op kunstgras moesten spelen. Na een goede warming-up stonden de kinderen te wachten op het startsignaal. Dat duurde even, want blijkbaar wou de scheidsrechter om precies 8.30 uur beginnen met het spel. Eindelijk was het startsignaal daar. DVVC ging vol in de aanval en liet erg goed overspel zien. Ze konden elkaar goed vinden en al heel snel scoorde DVVC de 0-1. Ze hadden de smaak te pakken en gingen door op dit tempo. En daar was weer een prachtige kans, waardoor er weer gescoord werd. 0-2. Beek Vooruit probeerde ook kansen te creëren, maar kwam niet door de verdediging van DVVC heen. DVVC ging door met goed voetbal met technische hoogstandjes. Al snel scoorde DVVC weer en was het 0-3. Beek Vooruit bleef proberen, maar DVVC pakte de bal snel over en scoorde 0-4. Doordat Beek Vooruit al meer dan 15 minuten niet in de buurt van de goal van DVVC was gekomen, verveelde de keeper zich behoorlijk. Hij was wat aan het dromen en had niet in de gaten dat Beek Vooruit ineens door de verdediging brak. Op het moment dat hij het zag, was hij te laat terug in zijn doel en daardoor kon Beek Vooruit scoren. 1-4. Beek Vooruit had ineens veel energie gekregen en zag dat het voetbalspelletje bij hun ook lukte. Beek Vooruit zette een tandje bij en DVVC had het zwaarder in de verdediging. DVVC probeerde zich te herpakken na de tegengoal en deed zijn best om elkaar weer te vinden. Er werd een hoekschop uit gehaald. DVVC nam de hoekschop en helaas voor een speler van Beek Vooruit werd er gescoord door zijn voet. Eigen doelpunt dus. Het stond nu 1-5. Vlak voor rust scoorde DVVC nogmaals en met rust stond het 1-6. Tijdens de rust werd er weer het gebruikelijke bekertje ranja genuttigd. Ook werd de tactiek nog even besproken. Daar ging de tweede helft van start. DVVC had weer veel energie opgedaan in de rust en ging er weer vol tegenaan. Beek Vooruit probeerde wel, maar het lukte ze niet om door de verdediging van DVVC heen te komen. DVVC lukte dat echter wel en scoorde vrij vlot in de tweede helft. 1-7. Snel na de 1-7 werd er weer een hoekschop genomen welke prachtig werd ingekopt door een speler van DVVC. 1-8. Beek Vooruit wist elkaar niet meer te vinden en vrij vlot viel de 1-9. DVVC ging door en wou naar de 10 gaan. Dit lukte. 1-10. Nog geen minuut na de 1-10 werd er weer gescoord. 1-11. Dit was ook de eindstand. De jongens en meisjes van DVVC hebben vandaag weer erg mooi voetbal laten zien. TOP! Volgende week mogen de kids van DVVC weer eens een thuiswedstrijd spelen en wel op 25 maart om 10.30 uur. We hopen dan ook dit mooie spelletje van deze kinderen terug te kunnen zien deze dag.