2 - 5

DVVC MO13-1

Meisjes onder 13 zaterdag, MO13-1, 2e klasse 05

25 maart 2017 11:30

Na een ontzettend slap begin was het Gilze dat al vrij snel op 1-0 kwam, dat de meiden van DVVC hierdoor wakker geschud werden was allerminst het geval want door veel balverlies te lijden was Gilze veel beter. De 2-0 lag dan ook binnen 15 min. in het netje en na een gemiste penalty zag het er naar uit dat we vandaag een complete offday hadden.

Toch waren de meiden niet van plan om zich zonder slag of stoot “te laten afdrogen”. Dit resulteerde uit het niets in een mooie aanval met een prima assist van Meyke die Dayna de 2-1 liet maken. Met nog een kleine 10 min. tot de rust leek het geloof terug te keren (de meiden werden feller en de werklust was terug).

Met een 2-1 achterstand gingen we de rust in en in de kleedkamer werd gezegd dat ze op deze voet door moesten gaan met lekker fel en als team te voetballen. Dit was niet tegen dovemansoren gezegd want gelijk na het fluitsignaal was het alleen maar DVVC wat de klok sloeg. Het werd al snel 2-2 en de ene na de andere aanval/combinatie werd op de mat gelegd wat een uiteindelijk terechte 2-5 overwinning op leverde voor de 13 toppers van van deze middag.