Meisjes onder 15 zaterdag, MO15-1, 1e klasse 2

18 april 2017 19:15

Accommodatie

Onbekend

Dinsdag 18-04-2017

Een midweekse wedstrijd uit bij VVR in Rijsbergen. De opdracht vandaag was simpel, vroeg druk zetten en drie punten mee naar Dongen nemen. DVVC begon goed aan de wedstrijd en al snel kwamen de eerste kansjes. VVR was voornamelijk gevaarlijk met snelle uitvallen. Mighalle stond echter haar mannetje en liet zich niet verschalken. DVVC liet zich ook niet onbetuigd, maar de diverse kansen werden niet in doelpunten omgezet. Het was VVR dat met een snelle uitval dicht bij de openingstreffer was. De lat bracht voor DVVC uitkomst. In de 20ste minuut dan toch de verdiende 0-1 voor DVVC. Floor nam een stuiterende bal op haar slof en de bal verdween over de keepster in de goal. 0-1 was tevens de ruststand. Na de limonade een goed startend DVVC en na dertig seconden lag de bal tegen de touwen van het VVR doel. Wederom Floor 0-2.
DVVC was er van overtuigd dat er meer in zat en aan de kansen lag het niet, tot vier/vijf keer toe waren er goede kansen die helaas recht op de keepster werden geschoten. De snelle uitvallen die VVR op de mat legde werden door DVVC vakkundig geneutraliseerd. Na twintig minuten een voorzet van Patty op rechts, de bal kwam bij Juul voor haar voeten en met een leep hakje liet zij de 0-3 aantekenen.Tien minuten later wederom Juul die de 0-4 eindstand op het bord bracht. Zes punten in vier dagen, DVVC nestelt zich hiermee stevig in de middenmoot en met nog twee zware wedstrijden te gaan maken ze nog kans om in de top drie te eindigen.