2 - 0

Rijen MO13-1

Meisjes onder 13 zaterdag, MO13-1, 2e klasse 05

18 maart 2017 10:00

Vandaag stond de wedstrijd tegen “oude bekende” Rijen MO13-1 op het programma. In de najaarscompetitie werd er 2x met 2-0 van gewonnen in de 1ste wedstrijd in de voorjaarscompetitie werd er 1-1 gespeeld. De Meiden die het vandaag moesten gaan doen waren: Dolores, Lola, Meri, Roos, Jessica, Alyssia, Anouk, Rachel, Dayna, Kimi, Meyke, Mirthe en Veronique.

In het begin van de wedstrijd was DVVC niet echt wakker maar gaande weg de 1ste helft was duidelijk dat DVVC vandaag de sterkste was. 2 doelpunten van Kimi Raaymakers bracht DVVC voor rust op een comfortabele 2-0 voorsprong.
Na de rust ging DVVC verder met het creëren van kansen. Helaas bracht dit geen doelpunten meer, maar er werden ook geen kansen meer weggegeven. Een fantastische teamprestatie was dit.

Volgende week staat de wedstrijd in en tegen de andere “oud bekende” Gilze MO13-1 op het programma. In de najaarscompetitie werd er uit verloren en thuis gelijk gespeeld. Hopelijk pakken we deze keer wel de 3 punten.