Zaterdag 11 maart.
Een mooie dag om te voetballen. Eindelijk weer eens droog na lange tijd regen. We vertrokken deze keer met 8 spelers en hadden ditmaal geen invallers nodig. Alle kinderen waren goed gehumeurd en hadden er zin in.
Aangekomen bij VOAB bleek dat DVVC helemaal aan de achterkant van het terrein moest spelen. Dus dat was al een goede warming-up. Met slechts één wissel zou iedereen voldoende speeltijd gaan krijgen.

Spanning wordt opgebouwd.

Het eerste fluitsignaal klonk en de wedstrijd ging van start. De eerste tien minuten ging het gelijk op met kansen aan beide zijden. De spanning werd opgebouwd. Wie zou het eerst kunnen scoren? Dat bleek uiteindelijk toch DVVC te zijn. De ban was gebroken en al snel viel ook de 0-2.
En toen was het rust.
Tijd om te drinken. Maar helaas was er niets voor de kinderen geregeld bij VOAB. Dus zonder drinken weer klaar staan voor de tweede helft.

Volop kansen
Ook in de tweede helft waren de twee ploegen weer aan elkaar gewaagd. Er waren volop kansen voor beide ploegen. Toch was het DVVC die de 0-3 scoorde. Echter was het VOAB die niet opgaf en toch ook probeerde om te scoren. Dit lukte VOAB. De verdediging van DVVC was even verslapt en daardoor had VOAB de kans om te scoren. 1-3.
DVVC werd opgeschrikt door dit doelpunt en probeerde een tandje bij te zetten. DVVC was op jacht naar het vierde doelpunt. Meerdere kansen waren daar en uiteindelijk was daar de 1-4. Vlak voor het eindsignaal scoorden ze nog 1 keer met als eindstand dus 1-5.

Goed gespeeld toppers. Op naar de volgende wedstrijd. Deze is zaterdag 18 maart en dan moeten deze toppers thuis spelen tegen Sarto uit Tilburg. Speeltijd om 9.30 uur. U komt toch ook kijken?