JO9-2 ook in 6x6 spel in laatste seizoenswedstrijd de beste

VOAB JO9-8

Onder 9 zaterdag, JO9-2, 5e klasse 37

6 mei 2017 9:30

DVVC - VOAB. Ruststand 4-1. Eindstand 8-2.

Vandaag mochten de kersverse kampioenen nog eenmaal aantreden voor dit seizoen. Ze moesten tegen VOAB. Natuurlijk had DVVC het idee om weer te winnen. Omdat de tegenstander maar 6 spelers had, werd er in overleg 6 tegen 6 gespeeld. Na het startsignaal begon DVVC erg sterk. De kinderen konden elkaar al weer snel vinden in het spel, ondanks dat de opstelling anders stond. Al vrij vlot werd de 1-0 gescoord. Natuurlijk was iedereen erg blij. VOAB liet de moed niet hangen en probeerde in de buurt van het doel van DVVC te komen. Echter door de goede verdediging kwamen ze niet dichtbij. DVVC kreeg namelijk zelf weer een kans en scoorde de 2-0. Na wat wissels aan de kant van DVVC ging DVVC op zoek naar de volgende goal. Een speler speelde erg netjes meerdere spelers van VOAB uit en hij scoorde voor de derde keer. VOAB vocht goed terug. na de derde goal kreeg DVVC weinig kansen. DVVC kreeg zelfs een penalty tegen. Daar was niemand het natuurlijk mee eens, maar de scheidsrechter gaf hem toch. 3-1. De kinderen waren heel even uit het spel gebracht, maar zorgden vlak voor rust dat het toch nog 4-1 werd. Tijdens de rust werd er natuurlijk nog geklaagd over de penalty, maar al snel sloeg de sfeer om. Ze stonden immers toch voor met 4-1. Dus vol goede moed gingen de kinderen van start in de tweede helft. Al snel liet DVVC zien dat zij de echte kampioenen waren. Ze scoorden vrij snel in de tweede helft 5-1 en vlak daarna de 6-1. VOAB gaf echter niet op en kwam nog dicht in de buurt van de goal van DVVC en kon door een mooie uitbraak de 6-2 scoren. Toch deerde het DVVC niet. Ze gingen op jacht naar de volgende goal. Al snel was daar de 7-2. Vlak voor het eindsignaal werd de 8-2 op het scorebord genoteerd. Jongens en meisjes van JO9-2, jullie hebben vandaag laten zien dat jullie de beker en de eerste plaats in de poule hebben verdiend. Knap gedaan. Op naar het nieuwe seizoen!