MO15-1 Wedstrijd tot aan het einde toe spannend

DVVC MO15-1

Meisjes onder 15 zaterdag, MO15-1, 1e klasse 2

1 april 2017 13:00

Zaterdag 1 april 2017

Vandaag mochten de dames naar Kerkdriel voor de wedstrijd tegen DSC. Om de aansluiting te houden zou er gewonnen moeten worden. DVVC ging voortvarend van start en al snel ontstonden kleine kansen. Het spel oogde wat te gehaast en aanname van de bal bleek nogal eens een probleem. Met iets meer overleg en rust had DVVC voor rust zeker kunnen scoren. Sharnilla kwam nog dichtbij met een schot op de paal. De brilstand stond dan ook met rust op het scorebord. In de tweede helft eenzelfde spelbeeld. DVVC in de aanval en DSC wat in de counter trachtte toe te slaan. In de tiende minuut van de tweede helft viel dan eindelijk de 1-0 voor DVVC toen een korte corner door Floor op goal werd geschoten. Haar schot werd niet goed verwerkt door de tegenstander en verdwijn in de goal. DVVC bleef kansen creëren maar onzorgvuldigheid was er debet aanvaar de score niet werd verhoogd. DSC bleef in de counter gevaarlijk en Mirthe moest ingrijpen om de gelijkmaker te voorkomen. Door het missen van kansen maakte DVVC het zichzelf moeilijk en bleef het tot het eind toe spannend. In de laatste minuut een vrije trap voor DVVC op een meter of 25 van de goal. Mila plaatste zich achter de bal en haar schot ging over de doelvrouw van DSC tegen de de touwen. De verdiende 2-0 stond eindelijk op het bord. Dit zou tevens de eindstand zijn omdat de scheidsrechter niet lang daarna af floot. Een verdiende overwinning. Volgende week thuis tegen Madese Boys om 12 uur.