DVVC JO13-1G

Onder 13, JO13-1, Groep 7 67

2 september 2017 10:00

VV Rijen - DVVC (bekerwedstrijd) 1-2

Vandaag moesten deze toppers voor het eerst op groot veld spelen. Een grote stap aangezien er allemaal regels bij komen. Een erg leuke wedstrijd om te zien. De teams gingen gelijk op en er werd een leuk potje gespeeld. Het enige waar DVVC erg aan moet wennen was de buitenspelregel. Vanaf de kant werd er weer goed gecoacht en dat zorgde ervoor dat DVVC op de 1-0 voorsprong kwam. VV Rijen zorgde vlak voor rust voor de 1-1. En met deze stand gingen ze de rust in. Na de rust ging de bal weer over en weer. Zowel DVVC als VV Rijen zocht naar dat ene kansje om te scoren. Het lukte DVVC een kans te creëren, maar de bal werd hard op de lat geschoten. Daarna was het lastiger om VV Rijen voorbij te komen. Zij waren goed aan het verdedigen. Het lukte DVVC echter om toch door de verdediging heen te breken en er werd gescoord. 1-2. Met nog 4 minuten te gaan probeerde VV Rijen terug te komen, maar beide teams hadden hun krachten aardig verbruikt. DVVC zorgde ervoor dat VV Rijen niet meer voorbij de verdediging kon komen. Het werd in de laatste minuut nog aardig spannend, want VV Rijen kreeg nog een hoekschop. Deze werd echter niet benut en iedereen was erg blij met het verlossende eindsignaal.
Jongens en meisjes van JO13-1, wat hebben jullie vandaag je best gedaan. Ga zo door! Jullie zijn toppers!