Right'Oh JO10-1

Onder 10, JO10-1, Groep 1 86

9 september 2017 8:30

We mogen weer …

Vandaag mocht de DVVC JO10-1 na een lange periode eindelijk weer eens het veld in voor een wedstrijd. De eerste wedstrijd is voor de beker en zal tegen Right Oh JO10-1G worden gespeeld.

Door een blessure kan Luc helaas niet meedoen, maar de overige spelers zitten vol energie. En willen niets anders dan het veld op.

Na een warming-up is het eindelijk zo ver, we kunnen beginnen aan de wedstrijd. Right Oh trapt af en de bal rolt. Het balbezit is niet lang voor Right Oh want al snel heeft DVVC de bal veroverd en wordt het doel van de tegenstander gezocht.

De eerste minuten is voor DVVC het zoeken naar elkaar en is het aftasten van de sterkte van de tegenstander. Dit leidt in de beginfase her en der tot onnodig balverlies en ongecontroleerd spel. Right Oh kan daar gelukkig niet van profiteren. Maar al snel begint het bij DVVC te lopen waardoor een doelpunt niet lang meer kan uitblijven.

De aanvallers van DVVC stuiten echter op een zeer goede keeper aan de kant van Right Oh. Dan volgt wederom een goed opgezette aanval van DVVC en ligt de bal in het net. Na dit doelpunt verslapt DVVC niet en blijft het in staat om de wedstrijd volledig te controleren. Voor rust vallen er nog 4 doelpunten, wat betekent dat we met een riante voorsprong van 5-0 kunnen gaan rusten.

Ook na de rust houdt DVVC de wedstrijd volledig onder controle. De zeldzame keren dat Right Oh in de aanval is kan het worden afgestopt voor het gevaarlijk kan worden. De aanvallen van DVVC blijven wel succesvol en de doelpunten blijven vallen. DVVC gaat de duels aan en wint deze keer op keer en bij balverlies wordt direct omgeschakeld.

DVVC laat zeer aantrekkelijk voetbal zien en wint de wedstrijd uiteindelijk met een ruime zege van 13-0. Daarmee is een mooie start gemaakt van het seizoen.