83'

Mannen, 1, Groep 2 78

3 september 2017 14:30

Heinen, R.M.M.

Een klinkende 5-0 overwinning op het Bredase Advendo geeft een goed gevoel voor de DVVC ploeg. Niet zo zeer de uitslag, die nog veel hoger had kunnen uitpakken, maar zeker het aantrekkelijke spel.  Met mooie combinaties werden de bezoekers regelmatig zoek gespeeld en dat op het scorebord  met de rust slechts 1-0 stond was te danken aan het goede keeperswerk van de Advendo doelman. DVVC doelman Jan-Willem Siemons hoefde daarentegen slechts eenmaal in actie te komen bij een van de weinige aanvallen van de bezoekers. Na de rust eenzelfde spelbeeld, een veel sterker DVVC speelde voornamelijk op de speelhelft van de tegenstander en werd nog 4 maal het vijandelijk doel getroffen. Met 5 mooie doelpunten, 2 maal invaller Jeffrey Weterings, 2 maal Sefa Yalcindag en Memik Kizilcik sloot DVVC de wedstrijd af.
Zondag a.s. spelen de “groenwitten” tegen 3
e
klasser Groen-Wit die hun eerste bekerwedstrijd eveneens met 0-5 had gewonnen. Aanvang 14:30 uur op sportpark Haags te Breda