Groep 1 00

26 september 2018 19:30

Woensdag 26 september

Vandaag geen training maar de derde bekerwedstrijd thuis tegen Oirschot.
DVVC begon voortvarend en wist na 15 seconde de paal te raken. Niet veel later een terugvallende bal die voor de voeten van Sharnilla viel, ze twijfelde niet en schoot DVVC vanaf ruim twintig meter op voorsprong. Oirschot liet zich ook niet onbetuigd en liet zien over veel individuele kwaliteit te beschikken. De defensie van DVVC liet zich echter niet verschalken en Oirschot zocht, evenals DVVC, naar succes met schoten uit de tweede lijn. Dit ging DVVC beter af als Oirschot. Met een schot van Lindsey verdubbelde DVVC de voorsprong naar 2-0.
DVVC bleef de aanval van Oirschot de baas en wist met een snelle aanval over rechts de score te verhogen naar 3-0 door een schot in de korte hoek van Patty.
Met deze riante voorsprong mochten de dames gaan genieten van een welverdiende ranja.
De tweede helft zette Oirschot aan en wist DVVC enigszins onder druk te zetten. Wederom wist DVVC de aanval te neutraliseren en was zelf ook een aantal keren gevaarlijk zonder dat er gescoord werd. Na twintig minuten in de tweede helft wist Lindsey door de verdediging van Oirschot te breken en zorgde met een geplaatst schot vor een 4-0 voorsprong. Oirschot liet zich echter niet uit het veld slaan en zette DVVC steeds meer onder druk. Even later stond de lat Oirschot in de weg de stand te verkleinen,
De schoten van afstand miste richting en DVVC bleef overeind. Even later toch de verdiende treffer voor Oirschot. Een schot op goal werd door Jenna gekeerd maar kaatste tegen een been van Oirschot waarna de bal in het doel verdween, 4-1. De aanvallen van Oirschot werden gevaarlijker en een tweede treffer kon haast niet uitblijven. Tien minuten voor tijd soleerde een speler van Oirschot door de DVVC defensie en bracht de score terug naar 4-2. Voor Oirschot was er geen tijd meer en DVVC wist de overwinning over de streep te trekken.
Met deze overwinning zijn de dames tweede geworden in de poule en plaatsen zich voor de volgende ronde.

Zaterdag uit in Hendrik Ido Ambacht voor de competitie.