Gloria UC 5

6e klasse 619

24 februari 2019 10:00

Het heerlijke lente zonnetje brengt het beste in de voetballers van DVVC3 naar boven zo lijkt het wel.
Ze zijn vastberaden, na de winst van vorige week, ook deze week een klapper te slaan en gaan daartoe meteen aan de slag. Ze laten hun gasten, Gloria UC, alle hoeken van het veld zien tijdens de eerste 45minuten. Vallen aan, zetten druk, wagen hun kansen. En met resultaat. De bezoekers kunnen het nauwelijks bijbenen en plukken in die eerste helft de bal 6x uit hun goal.

Na de thee een ietsje ander beeld. Nog steeds een aanvallend DVVC, daar niet van, maar hebben zij hun kruit al verschoten of gaat de conditie een beetje meewegen? Nog altijd wordt er veel op de helft van de gasten gespeeld maar die vinden ook geregeld de helft van de thuisploeg.
En dan … is de gehate nul eraf. 6-1 na een minuut of 10/15 in de tweede helft.
Voor DVVC3 ook nog wel kansjes maar echt lukken wil het (nog) niet. Maar op zijn Cruyfiaans: ”Je moet schieten anders kun je niet scoren”-aanpak vliegen de ballen richting ‘vijandig’ doel. En met effect! Nog 2x weten de groen-witten de bal achter de lijn te krijgen en zetten daarmee de eindstand op 8-1.

Gefeliciteerd mannen, op naar de volgende wedstrijd 10 maart uit tegen PCP.