Geert Jacobs (schot)
89'

5e klasse B

18 november 2018 14:30

Kort na het begin, in de 3e minuut, ging Amir Zandi alleen op doelman Niels Weijers van Molenschot af, die kon de doelpoging van de DVVC speler nog tot hoekschop verwerken en daaruit zette Stefan van Dongen zijn ploeg op een 1-0 voorsprong.
Door een foutieve terugspeelbal op de DVVC doelman kreeg Molenschot even daarna de kans op de gelijkmaker. Dit liep gelukkig goed af voor DVVC.
Het eerste schot op doel van Molenschotspeler Teun Oomen werd door Jan Willem Siemons tot hoekschop verwerkt.

Hierna werden door DVVC veel kansen gecreëerd maar daar werd in de meeste gevallen te slordig mee omgegaan. Door goed keeperswerk van de Molenschotse doelman bleef zijn ploeg in de wedstrijd. Maar in de 34e minuut was het dan toch raak toen Koen Swanen goed door ging en via keeper en binnenkant paal de stand van 2–0 op het scorebord zette.
Met deze stand gingen de ploegen de rust in.

Amir Zandi omspeelde in de 53e minuut een paar verdedigers van Molenschot en
maakte op fraaie wijze de 3-0. Hierna nog een paar mogelijkheden, maar die leverde helaas geen doelpunten op.
In de 62e minuut een kans voor Remco Kroese die door de keeper werd weggestompt. Precies voor de voet van Amir Zandi die met een snoeihard schot zijn tweede, en voor DVVC het vierde, doelpunt maakte.

Geen doelkansen meer voor Molenschot:
Molenschot bleef wel sportief tegenstand bieden, maar hebben na de rust geen doelkansen meer gehad.
In de 79e minuut een mooie steekpas van Mirel Ibrahimovic op Remco Kroese en die scoot de 5-0 binnen.
Kort voor tijd was het Geert Jacobs die in een wirwar van spelers DVVC naar een 6-0 overwinning schoot.
Even daarna was het de goed leidende scheidsrechter R. Schouten uit Goirle die voor het einde van de wedstrijd floot.
a.s. Zondag 25 November weer een thuiswedstrijd voor DVVC en wel tegen DEVO uit Bosschenhoofd.
Aanvang 14.30 uur Scheidsrechter J. Verpoorten (Tilburg)