Door 4-0 overwinning op Neerlandia'31 en verlies concurrent SSW mogelijkheid a.s. Zondag 1e periodetitel te pakken bij overwinning.

DVVC 1

4 - 0

Neerlandia'31 1 (zon)

Amir Zandi (schot)
4'
Assist: Geert Jacobs
Remco Kroese (schot)
55'
65'
Assist: Amir Zandi
Amir Zandi (solo)
80'

5e klasse B

9 december 2018 14:00

Door een 4-0 overwinning op Neerlandia’31 en het verlies van concurrent SSW
kan DVVC a.s. Zondag bij een overwinning de eerste periodetitel pakken.

DVVC begon goed aan de wedstrijd tegen Neerlandia’31 en al in de vierde minuut,
na een voorzet van Geert Jacobs, was het Amir Zandi die DVVC naar een 1-0
voorsprong schoot. Na later bleek was dit doelpunt het enige hoogtepunt
in de eerste helft.
Tot de rust waren er twee matig spelende elftallen die elkaar in het vertoonde
veldspel niet veel toe gaven. Neerlandia’31 creëerde geen enkele kans op de aansluiter en daar waar DVVC wel mogelijkheden had om tot een tweede treffer te komen had DVVC het geluk in de afwerking niet aan zijn zijde. Mede daardoor ging DVVC maar met een 1-0 stand de rust in.

Mooiste doelpunt:
Na de rust was DVVC duidelijk de bovenliggende partij.
Na een kwartier in de tweede helft ging Geert Jacobs een paar verdedigers voorbij en uit zijn voorzet verdubbelde Remco Kroese, via Amir Zandi de stand naar 2-0. Vier minuten later dezelfde Amir die zelf Remco Kroese instaat stelde de voorsprong te vergroten naar 3-0. Het mooiste doelpunt viel zes minuten later. Een mooie combinatie over vijf, zes schijven die uitstekend werd afgerond door Amir Zandi die zijn tweede doelpunt maakte en daarmee deze wedstrijd bij alle doelpunten betrokken was.

Neerlandia’31 kwam er eigenlijk na de rust niet meer aan te pas en kregen maar één kans om tot score te komen. Verdediger Emran Pourmanaf kon een tegendoelpunt voorkomen door de bal uit het doel te koppen. Drie minuten voor tijd schoot Amir Zandi nog tegen de paal en even daarna floot scheidsrechter Bakker uit Geertruidenberg voor de laatste maal en kan DVVC de drie verdiende punten weer bij tellen.