Datum

14 oktober 2018 10:00

Accommodatie

Onbekend

De eerste helft waren we sterk begonnen. We voetbalden continu op de helft van Uno Animo, alleen de bal wilde er niet in. Na 15 minuten spelen viel hij er dan toch eindelijk in. Anouk zorgde voor een 1-0 voorsprong.

Helaas was dit niet voor lange duur. In de 22e minuut kreeg DVVC VR2 een ongelukkige penalty tegen. Keepster Manuela zat er goed bij, maar jammer genoeg werd dat toch de 1-1.
De eerste helft werd rustig uitgevoetbald.
RUSTSTAND 1-1
In de kleedkamer werd besproken dat DVVC minimaal 1 puntje kon halen hier en dat we er met zijn alle voor moesten gaan!
Na 1 minuut spelen was het Melanie die de belofte waar maakte en zo zorgde voor een 2-1 voorsprong. Hierna zakten de dames van DVVC een beetje in. Uno Animo wist daarvan te profiteren en maakten in de 60e minuut de gelijkmaker. 2-2 op het scorebord.
Celicia kwam het veld in na de wissel en maakte de deal met haar vader dat ze geld zou verdienen als ze scoorde. Dit liet ze hem geen 2x zeggen en zij zorgde in de 70e minuut voor de 3-2 voorsprong door een mooi schot.
De strijdlust was weer terug bij DVVC! Onze spits Anouk werd goed gevonden door iedereen en deed wat ze moest doen. Vlak achter elkaar (82e en 88e minuut) scoorde zij de 4-2 en de 5-2.

AFGESLOTEN MET EEN 5-2 WINST.