7 - 1

DESK VR2 (zon)

5e klasse 855

31 maart 2019 10:00

Om 10:00 werd de wedstrijd tegen DESK VR2 afgetrapt! De wedstrijd begon meteen in het voordeel van DVVC. In de 3e minuut wist Romy de bal al achter de keepster van de tegenstanders te werken. 1-0 voorsprong!
Door goed combinatiespel volgde er in de 15e minuut de 2-0 door een goal van Manon.
DESK kreeg hier en daar ook hun kansen, maar wisten deze niet af te maken. Wederom door uitstekend keepwerk van Tjitske. DVVC bleef aanvallend voetbalde en dat resulteerde in de 20e minuut in een goal door Anouk. 3-0!
DVVC zat er goed in en probeerde deze lijn voort te zetten tot aan de rust. In de 32e minuut werd er een overtreding gemaakt op Manuela, net buiten de 16meter. Manuela schoot deze vrije trap zelf en deze werd via een tegenstandster tussen de palen getikt. Dit leidde tot een 4-0 voorsprong.

RUSTSTAND: 4-0!

Na de rust begon DVVC matig aan de tweede helft en liet DESK voetballen. Dit leverde een paar gevaarlijke kansen op, maar deze werden gelukkig niet benut. Na het bekende inkak-kwartiertje wisten de dames zich te herpakken en combineerde goed. Een combinatie tussen Manon en Manuela zorgde ervoor dat Manuela de 5-0 binnen tikte. In de 75e minuut kreeg zette Manon een perfecte bal voor op Anouk. 6-0!
In de 80e minuut lukte het Anouk weer om de bal achter de keepster te krijgen. 7-0!
De buit leek binnen, maar DESK wist nog één keer uit te breken en dit zorgde voor de 7-1, ondanks het goede keepwerk van Vera.

EINDSTAND: 7-1