Datum

21 oktober 2018 10:00

Accommodatie

Onbekend

DVVC VR2 ging op bezoek bij DESK VR2. De wedstrijd werd rustig begonnen. Heel goed speelde DVVC niet. Tijdens de wedstrijd kwamen er wat kansen voor beide teams, maar het net werd niet gevonden. Totdat Sanne aan de bal kwam! Sanne kon een mooie steekpass geven op Romy en zij schoot hem op doel. In eerste instantie hield de keepster van DESK de bal tegen, maar vanuit de rebound was hij toch raak. Romy zorgde voor de 0-1 in de 45e minuut. Daarna was het meteen rust.

RUSTSTAND 0-1
De tweede helft was echt onze helft. De goal heeft onze ogen geopend en de strijdlust was helemaal terug. We gingen voor de winst! En dat werd meteen gemerkt. 1 minuut na rust was het een ingooi voor DVVC. Marlou gooide de bal zo in de voeten van Romy, waardoor zij een mooie actie kon maken en het net weer wist te vinden. 0-2 voorsprong!
In de 53e minuut was het weer zover. Kimberly maakte gebruik van haar snelheid en heeft een flinke sprint naar voren getrokken met de bal aan haar voet. Ze schoot hem zelf in de korte hoek en dat zorgde voor de 0-3. DESK bleef ondanks de achterstand wel voetballen en wist in de 58e minuut de 1-3 te maken. Daarna was het gewoon leuk voetbal om te zien. In de 80e minuut gaf Manuela een mooie pass op Romy waardoor zij de 1-4 kon maken. Kort daarna was het Celicia die Romy aanspeelde. Romy kon de keeper al uitkappen op de rand van de 16 meterlijn. Ze had een open goal en dat zorgde natuurlijk voor de 1-5. Klasse wedstrijd gespeeld door de dames van DVVC VR2!

AFGESLOTEN MET EEN 1-5 WINST VOOR DVVC VR2.
Er zijn al 9 punten binnen en dat zorgt voor een gedeelde 3e plaats!