Datum

3 november 2019 10:00

Accommodatie

Onbekend

Zondag 3 november. Om 10:00 werd er afgetrapt op het achterste veld bij DVVC. DVVC VR2 - TSVV Merlijn VR2.

Het was een moeizaam begin voor de dames van DVVC. De dames wisten niet helemaal hun draai te vinden en het liep niet zo heel lekker. Na 20 minuten leek de draai gevonden en wist Lizzy de score te openen met 1-0. Nog geen twee minuten later had Manon de 2-0 erin liggen en weer drie minuten later werd de 3-0 gemaakt door Lizzy. De twee spitsen, Manon en Lizzy, wisten elkaar continu te vinden en in de 35e minuut kon Lizzy de 4-0 maken en in de 37e minuut maakte Manon de 5-0. DVVC werd een beetje overmoedig en waren even niet zo scherp. Merlijn liet in de 39e minuut weten dat zij er ook nog waren door middel van een tegengoal. 5-1.
Er werd nog steeds veel samengespeeld door onze twee spitsen. Manon schoot op goal, maar helaas hield de keepster deze. Gelukkig stond Lizzy daar al klaar en maakte de rebound alsnog af. 6-1.
Vlak voor rust liet Manon nog één keer zien wat ze kon en wist de 7-1 te scoren uit een solo-actie.

RUSTSTAND: 7-1
In de rust genoten we van de cake die gemaakt was door de vader van Sanne, waarna we zongen voor onze jarige aanvoerster Manuela🥳

DVVC begon energiek aan de tweede helft. Na 10 minuten wist Danique na een loopactie langs de lijn de bal voor te geven en Lizzy werkte deze keurig af. 8-1. Manon en Lizzy zorgden wederom voor de 9-1 en de 10-1. Op het middenveld werd er goed overgespeeld en er werden goede acties gemaakt. Daphne wist de bal mee te geven aan Manon en zij maakte daar de 11-1 van. Daarna kreeg Daphne een kans om op goal te schieten, maar een tegenspeelster sprong er net voor. Gelukkig was daar Marlou wie de rebound kon afmaken. 12-1.
De twee spitsen lieten weer van zich horen. Zo maakten Manon en Lizzy de 13-1 en de 14-1.
De wedstrijd werd afgesloten met een mooie laatste goal, welke Natasja onder haar naam mag schrijven! 15-1.

EINDSTAND: 15-1 WINST!!