Energiek JO7 overklast tegenstander.

DVVC JO7-1

7 - 1

TSC JO7-5

Competitie

1e klasse Zwaluwen Jeugd (1e fase) 061

Datum

25 september 2021 8:40

Accommodatie

Sportpark De Biezen
Procureurweg 2
5103BG
DONGEN
tel. 0162-316622

Trappelend van ongeduld en heen en weer rennend wacht JO7 op hun tijdstip om officieel de grasmat te betreden.

De 1e wedstrijd is tegen TSC en er wordt meteen gasgegeven. Fris als de GroenWitte zijn stomen ze meteen op naar het doel van de tegenstanders. Hoewel de DVVC-ers vandaag geen wissels hebben (en slechts 4 spelers) laten ze zich hierdoor niet weerhouden full speed voorbij de TSC-spelers te stuiven. Al snel ligt de bal in het net en nog eens en nog eens.

Spelregels zijn nog niet ingeklonken, maar dat is ook duidelijk minder belangrijk. Het plezier spat van de gezichten. Ook bij de tegenstanders die de ene na de andere goal om de oren krijgen ziet men het plezier op het gezicht niet verstarren. De wedstrijd gaat door en ook TSC scoort. Het zet de DVVC-ertjes aan om zo mogelijk nog harder te lopen en fanatiek te verdedigen.
Wanneer de spelleider de wedstrijd ten einde fluit, is de winst voor de GroenWitte binnen.
Zeven keer hebben de kids gescoord en 1 tegendoelpunt ontvangen

Meteen door naar wedstrijd nummer 2:
Omdat de wedstrijden in een klein toernooi-achtige vorm zijn gegoten; 3 teams die elk 1x per wedstrijdochtend tegen elkaar spelen, zijn de DVVC-jongens direct weer aan de beurt voor hun volgende en laatste wedstrijd. Nu tegen v.v. Dongen. De spelers van de thuisploeg hebben even op adem kunnen komen na hun wedstrijd tegen TSC en zijn nu weer fit.
De energie van de GroenWitte is er niet minder om en ze lopen nog altijd hard. Soms lijkt het wel of ze hun benen vergeten mee te nemen. Zou er dan toch een spoortje van vermoeidheid doorbreken?
Doordat nu 4x4 gespeeld wordt heeft v.v. Dongen plots ook ‘de luxe’ van 3 wissels. Wanneer er gewisseld wordt stormen er 3 paar frisse benen het veld op.
Het brengt de jonge DVVC-ers niet van de wijs en ze komen op voorsprong. De aanmoedigingen van de meegekomen fans worden soms wel wat ‘aansporingen’, daar vermoeidheid soms toch een beetje toeslaat. Een goal van v.v. Dongen die voor de gelijkmaker zorgt, zorgt er echter ook voor dat de wens om nog eens te scoren weer aangewakkerd wordt. Waar de een wat achterblijft voor de verdediging, perst de ander er nog een spurtje uit, en scoort.
Bij het laatste fluitje blijkt dat die goal de winst bij deze wedstrijd ook binnen haalde.
Ook tijdens deze wedstrijd is 1 tegengoal geïncasseerd en hebben de Benjamins van DVVC zelf 2x gescoord.
JO7; Wat een KANJERS!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!