Zaterdagteam krijgt loon naar werken.

DVVC 2

4 - 2

The Gunners 5

Competitie

5e klasse 14

Datum

9 oktober 2021 14:30

Scheidsrechter

Anoniem

Accommodatie

Sportpark Dongekant
Sportlaan 4
5101TA
DONGEN
tel. 0162-314832

Afgelopen zaterdag stond de tweede competitiewedstrijd tegen The Gunners op het programma bij DVVC. Na het fluitsignaal begonnen de twee ploegen met veel energie aan de wedstrijd. Na mooie combinaties op het middenveld brak DVVC door en scoorde 1-0.
The Gunners lieten de hoofden niet zakken en door een diepe steekbal kwam de spits een op een met de keeper en maakte het af.
Het ging hard tegen hard en beide teams hadden sterk de drang om te winnen. The Gunners stonden met een sterk middenveld, maar een lange bal van de keeper bereikte de spits van DVVC. Deze combineerde mooi met de buitenspeler en schoot strak in de hoek van het doel van The Gunners.
Weer lieten The Gunners het er niet bij zitten, kwamen door de verdediging van DVVC en maakte dit zakelij kaf.

Met een 2-2 stand werd de thee opgezocht.

Beide ploegen leverde de tweede helft veel arbeid en spanningen en emoties liepen op en de wedstrijd kon beide kanten op vallen. Vanuit buiten de 16 kwam een welgemikt onverwachts schot op goal die hard de kruising in krulde. Alle emotie vertaalde zich naar hard gejuich van de DVVC spelers. Beide 3-2 was de wedstrijd gespeeld, maar na een foutje achterin bij de gasten kon de DVVC spits nog een extra goaltje meepikken en liet  een veilige 4-2 op het scorebord aantekenen voor het laatste fluitsignaal.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!