Sportlaan 4
5101TA
DONGEN
tel. 0162-314832

Eerste wedstrijd in de competitie na de nieuwe indeling is altijd moeilijk, zeker na lange tijd geen competitie voetbal.

Dit was te zien in de eerste 10 minuten, wij hadden hier meer moeite mee dan de tegenstander.                                                                                                             We bleven achteruit lopen en kwamen maar weinig aan voetballen toe. Alleen onze verdediging was vanaf het begin bij de les. Zij zorgden er ook voor dat Roosendaal niet tot scoren kwam.

Maar na het eerste kwart van de wedstrijd kregen we toch meer vat op het spel en trokken we de wedstrijd naar ons toe. Zeker na het wonderschone doelpunt van George!

Hierna gingen we met meer zelfvertrouwen spelen en werden de combinaties beter en ging het spel ook meer naar voren. De rust in met 1-0. Die pauze hadden we even nodig. Ook omdat we de tweede helft zonder wissel verder moesten spelen na het uitvallen van Brenda.

Ondanks dat bleek het met onze instelling en inzet wel prima in orde vandaag. Zoals Roosendaal de eerste helft begon deden wij dat de tweede helft wat resulteerde in een prachtig doelpunt mede door mooi combinatie voetbal en goed doorgaan van Remy en werd het 2-0. Toch gaf Roosendaal zich niet gewonnen en gingen de strijd aan. Na wat onrustig uitverdedigen werd het 2-1.

Dit haalde ons niet uit de wedstrijd en bleven met zijn alle knokken voor de overwinning wat uiteindelijk resulteerde in een lucky treffer van Jesse en werd het 3-1.

Al met al een mooie overwinning tegen een sportieve tegenstander en goed leidende scheidsrechter.