Sportlaan 4
5101TA
DONGEN
tel. 0162-314832

Voor aanvang van de wedstrijd herdenken we de moeder van Remy doormiddel van 1minuut stilte.
Ondanks dat waren we toch vanaf het begin bij de les en na 5 min was het na goed combinatiespel al 1-0, ingeschoten door Remy.
Duels werden gewonnen en ook het positiespel bleven we goed uitvoeren. Zo zie je dat de trainingen van de stagiaires zijn vruchten afwerpt. Dit resulteerde in een 4-0 ruststand.

Groene sokken onder een Blauw/Rood shirt?
Nu is winnen leuk, maar met grote cijfers verliezen iets minder. Iets wat het DVVC G-team vorig seizoen aan den lijve ondervond. Daarom hebben ze al verschillende malen na overleg “helpende voetjes” geboden. Nu waren Thomas en Michel bereid om SVG, die het ook nog eens zonder wissels moesten stellen, te versterken. Voor Michel sowieso speciaal omdat hij ooit bij SVG voetbalde. Zo zag je na de rust dus van kleur verschoten kousen. Boven 2 paar groene kousen prijkte een blauw/rood gestreept shirt.

Ook al lukte het Thomas nog voor SVG te scoren en moest Roderick met een enkelblessure het veld verlaten, aan DVVC zijde bleven de goals ook vallen.
Na een leuke, vriendschappelijke wedstrijd wonnen we met 8-2. Doelpunten gemaakt door Sem en Sjors (met weer een mooi doelpunt), Thomas 1 voor DVVC en in de tweede helft 1 voor SVG. Remy met een hattrick en Juki lukte het ook om 2 keer te scoren.

Kortom het was weer genieten van ons G Team op Dongekant. PROFICIAT G.
Volgende week geen competitiewedstrijd. Op 9 april wederom thuis, tegen ST Viola/Gilze G1, aanvang wedstrijd 10.30uur.
Kom gerust eens kijken naar dit enthousiaste, goed op dreef zijnde, voetbalteam. Plezier in het spel houden en de helpende voeten bieden bij andere teams om ook voor hen het plezier van voetballen te kunnen bewaken. Hoe tof is dat? Dat zijn onze G-team kanjers! Je bent van harte welkom een wedstrijd te komen kijken.