5101TA
DONGEN
tel. 0162-314832

Vandaag kwam VIOLA op bezoek en wisten we dat we de punten niet cadeau zouden krijgen, daar 3 van onze spelers gespeeld hebben bij Voetballen Is Onze Lust Alphen.
Veel van de teamspelers kenden elkaar, maar dit had geen invloed op ons spel. Door goed combinatiespel gingen we snel op zoek naar het eerste doelpunt. Die viel al na 10 minuten.
Ondanks de harde wind bleven we goed combineren en de vrije man zoeken. Dit resulteerde al snel in 2-0. Ook het derde en vierde doelpunt vielen nog voor rust.

Jan de Wind:
Met een ruststand van 4-0 ben je nog niet zeker van een overwinning. Zeker niet als Jan de Wind nog parten kan spelen, maar onze achterhoede stond als een huis.
Met Kevin in het doel die de nodige aanwijzingen gaf bleef het uiteindelijk bij de 4-0. Een overwinning van het hele team. Jammer dat Brenda uitviel.

Met dank aan de sportieve tegenstander waar in de wedstrijd slecht één maal gefloten is voor een overtreding. Voor de vele toeschouwers was het een mooi potje voetbal ondanks de venijnige wind.
Felicitaties aan het G-Team.

Volgende week, paasweekeinde, is het team competitievrij. 23 april spelen ze uit in en tegen Rijen. Aanvang wedstrijd 14.30uur.