Sportlaan 4
5101TA
DONGEN
tel. 0162-314832

Amper 10 minuten in de wedstrijd vierde Olympia’60 zijn openingstreffer. Vreugde was echter van korte duur; De scheidsrechter keurde het doelpunt af en de strijd ging verder.
De derby op Sportpark Dongekant werd, zo kan men achteraf vaststellen, voor rust bepaald. Namens de thuisclub opende Thomas Wientjens (19j) m.b.v. de keeper van Olympia’60 de score. Hiermee leek DVVC op weg naar de eerste winst van deze competitie. Alleen door het niet goed uitspelen van de vele kansen die volgde bleef het spannend. Maar toen tospcorer Nick van Wanrooij de bezoekers net voor rust op gelijke hoogte bracht, door een slim balletje door de defensie van DVVC, leek het resultaat onzeker te worden.

De tweede helft was hectisch en chaotisch, waarbij beide teams tegendoelpunten probeerde te voorkomen en doelpunten te maken. Het leek er op dat dat laatste Olympia’60 lukte. Doordat de bal echter met de scheidsrechter in aanraking kwam werd de goal afgekeurd.

De jonge DVVC1 ploeg (leuk weetje: gemiddelde leeftijd van de mannen: 22,7 jaar 🙂) van de trainers Kruijs en Faro sleepte zijn eerste punt met veel passie en strijd binnen: Eindstand, dezelfde als voor de thee; 1-1

Wie de derde helft heeft gewonnen is niet bekend. Het feest, met DJ G-Style en special guest  Matthijs Koning ging nog lang door op het sportpark.

De return laat nog even op zich wachten. Voor nu is hij ingepland op 18 maart 2023, om 15.00uur.

Komende zaterdag gaan de mannen van DVVC1 naar Dordrecht. Daar is uit Dubbeldam1 hun gastheer. Aanvang wedstrijd 14.45uur.