Sportlaan 4
5101TA
DONGEN
tel. 0162-314832

Zaterdag 3 december stond er weer een mooie affiche op de planning. De GroenWitte name het namelijk thuis op tegen ONI. De eerste helft waren de twee ploegen aan elkaar gewaagd. Totdat een steekbal door de verdediging van ONI gestoken werd. Hierdoor kwam de pijlsnelle vleugelaanvaller van DVVC een op een met de keeper van ONI: 1-0. Hierna zetten ONI de Groen Witte onder druk. De verdediging van DVVC kon gelukkig goed stand houden, totdat in de laatste minuut een schot op goal kwam. De keeper hield het schot tegen maar had de bal niet klemvast. Hierdoor kon de spits van ONI gemakkelijk de bal binnen tikken.

Zicht op winst:
Na de thee gingen de twee ploegen weer van start. DVVC tikte rustig de bal rond en waren wederom vanuit de vleugels erg gevaarlijk. Het harde werk resulteerde dan ook in twee prachtige goals. Helaas sloop het gemakzucht in de ploeg. Het leek alsof de wedstrijd gespeeld was, maar niks was minder waar. ONI zette nogmaals aan en kwam door hard werken op 3-2. Doordat ONI aanvallend speelde kwam DVVC er een paar keer gevaarlijk door, maar de keeper van ONI stond zijn mannetje en hield ONI in leven. De GroenWitte liepen alsmaar terug totdat iemand van ONI een schot buiten de 16 waagde. De keeper dook naar de juiste hoek maar zet er net niet aan: 3-3. Ondanks deze grote tegenvaller zette de GroenWitte nog even aan en gaven alles. Vanaf net over de middellijn werd de bal de 16 in gepompt. Deze viel precies goed voor de spits van DVVC welke de bal vol op de volly nam en hem het doel in werkte. De keeper was kansloos. Met twee overwinningen achter elkaar gaat DVVC2 de winterstop in. Op naar de andere seizoenshelft.