5101BL
DONGEN
tel. 0162-316734

IMG-20230520-WA0011.jpg𝔻𝕍𝕍ℂ π•π•†πŸ™πŸ› π•€π•π•¦π•šπ•₯ 𝕙𝕖π•₯ π•€π•–π•šπ•«π• π•–π•Ÿ 𝕒𝕗 π•žπ•–π•₯ 𝕕𝕖 𝕖𝕖𝕣𝕀π•₯𝕖 π• π•§π•–π•£π•¨π•šπ•Ÿπ•Ÿπ•šπ•Ÿπ•˜.
De laatste wedstrijd van het seizoen moesten we tegen onze gezellige buren Olympia’60 JO13-2.
We zijn met ons team na de winterstop op groot veld gestart, en dat is met vallen en opstaan gebeurd. Maar altijd met een positieve instelling om de wedstrijden te starten. We hadden tot zaterdag 1x gelijk gespeeld en veel wedstrijden net verloren. We hadden ons voorgenomen om nog 1x alles te geven en 100% strijd te leveren zodat we zouden proberen het seizoen met een overwinning af te sluiten.
Na een overtuigende openingsfase met al een aantal schietkansen was het na ongeveer 20 minuten dan toch raak. De eerste goal voor DVVC. Het hele team was enorm blij en gemotiveerd om dit door te zetten. Ook al kwam Olympia ook geregeld gevaarlijk voor onze goal. Maar dan stond onze verdediging of de keeper zijn mannetje en werden de kansen teniet gedaan. Net voor de rust kreeg onze spits nog een mooie kans maar die werd door de Olympiaan goed geblokt.

Rust 0-1

πŸ…ΏπŸ…΄πŸ…ΏπŸ†ƒπŸ…°πŸ…»πŸ…Ί
Na de peptalk om na de rust zo door te blijven gaan, vlogen we letterlijk uit de startblokken door in korte tijd 2x te scoren. Na die stand gooide Olympia alle schroom van zich af en gingen ook veelvuldig aanvallen. Dat leverde na 15 minuten een eerste tegendoelpunt op. Olympia kreeg weer hoop en bij DVVC gingen we twijfelen. Aanvallen of toch goed blijven verdedigen? Na nog een paar hachelijke momenten was het toch onze trefzekere spits die net voor tijd zijn derde maakte en zo de eerste 3 punten mee namen naar huis. Mooie teamprestatie.
Zo zie je maar: Als je hard blijft werken wordt je vanzelf een keer beloond.
Gefeliciteerd jongens en meisjes met deze mooie overwinning. Eindstand: 1-4.
We zien jullie tijdens het voetbalkamp en het Jan Smans Jeugd-mini-veld-toernooi om het seizoen in stijl af te sluiten.